Gratis parkering

til alle beboere

Elevator

i alle opgange

Centralt beliggende

i Frederikshavn

Nabo til plantagen park

med petanque og legeplads

Om Admiralgaarden

Admiralgaarden er opført i 2006 og er delt op i to bygninger. Hovedbygning indeholder hovedparten af lejlighederne og tilbygningen indeholder enkelte lejligheder samt fælleslokale og gæsteværelser.

Admiralgaarden råder over 48 dejlige og forskellige lejligheder, hvoraf 5 er ejerlejligheder. Alle lejligheder har mindst en altan, men flere af lejlighederne kan byde på flere altaner og privat tagterrasse.

Lejlighederne er dejligt lyse, da de store tre-glas energiruder ubesværet lader lyset trænge ind fra alle sider, da der ikke ligger andre høje bygninger i nærheden, hvilket udsigten også nyder godt af. Mange af lejlighederne har udsigt til flere sider og havudsigt.

Som beboer i Admiralgaarden har man den fordel, at uanset hvilken lejlighed man ejer eller lejer, så er der elevator til alle opgange, stor gratis parkeringsplads, cykelparkering, opbevaringsplads i kælderen og mulighed for tilkøb af garage.

Yderligere er der eksklusivt for Admiralgaardens beboere mulighed for at leje fælleslokale til arrangementer og yderligere mulighed for at leje op til to gæsteværelser med dobbeltsenge og badeværelser til overnattende gæster.

Se gerne under fanen boligerne for at se de nuværende ledige lejligheder du kan købe eller leje. Hvis det har interesse at få en personlig fremvisning af Trine eller Charlotte.

Mere om Admiralgaarden

Gratis parkering

til alle beboere

Elevator

i alle opgange

Centralt beliggende

i Frederikshavn

Nabo til plantagen park

med petanque og legeplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få nyheder om blandt andet ledige lejligheder før alle andre