Gratis parkering

til alle beboere

Elevator

i alle opgange

Centralt beliggende

i Frederikshavn

Nabo til plantagen park

med petanque og legeplads

Området

Stranden

Kom væk fra byen

Ønsker man at komme lidt væk fra byen og i stedet ud til strand og vand, så findes der indenfor en kilometer af Admiralgaarden et stort strandområde, som er meget uforstyrret.

Vil man derimod gerne være på en strand med mere aktivitet om sommeren kan man bevæge sig længere nordpå op til Palmestranden, som ligger ca. ti minutters gang derfra.

Gågaden

Kom ind til byen

Hvis man er til cafeer, restauranter, shopping eller bare en gåtur, så ligger gågaden i Frederikshavn under en kilometer fra Admiralgaarden og fortsætter yderligere knap en kilometer.

Palmestrandens Ishus

En god udflugt

Et godt forslag til en god udflugt om sommeren vil være til Palmestrandens Ishus, som ligger ca. to kilometer fra Admiralgaarden. Omkring is-huset findes flere beachvolleybaner, som flittigt benyttes om sommeren.

Cykel/Gangsti

Sæby Banestien og andre ruter

Lige ud for Admiralgaarden ligger en bred cykel/gangsti, som fører direkte ind til byens midte, eller igennem Plantagen og direkte ud til stranden.

Hvis man har mod på en længere tur til f.eks. Sæby, så forbinder stien med Sæby Banestien, som er en nedlagte jernbane omdannet til en cykelsti. Hvis man hellere vil nordpå op til f.eks. Skagen er der også cykelsti fra Admiralgaarden hele vejen.

Uddannelse

Højest 10 minutter væk

Der er flere gode skoler og gymnasier i Frederikshavn og specielt i nærheden af Admiralgaarden. Der kan vælges mellem flere forskellige skoler såsom bl.a. folkeskoler, specialskoler, fritidsskoler og en privatskole. Indenfor gymnasiale uddannelser findes der både handelsgymnasium, alment gymnasium og teknisk gymnasium at vælge imellem.

Flere af uddannelsesinstitutionerne kan findes under 10 minutter fra Admiralgaarden på cykel herunder Frederikshavns Handelsskole og HF, specialskolen Heldagsskolen, folkeskolen Frydenstrand Skole og folkeskolen Nordstjerneskolen.

Arena Nord

Kultur-, konference- og sportscenter

For mere information om Arena Nord kan du gå på hjemmesiden: https://www.arenanord.dk

Plantagen Park

Skøn park tæt på

Et minut fra Admiralgaarden, på den anden side af Hjørringvej, findes Plantagen park, som er et dejligt stort grønt område anlagt helt tilbage i 1830’erne. Flere stier snor sig gennem parken, både igennem åbne områder men også forbi store træer og en sø, hvilket giver rig mulighed for nogle lange ture. Flere bænke er sat op langs stierne hvis man hellere vil side og nyde årstiden.

Hvis tørsten eller sulten melder sig er der mulighed for at få begge stillet ved Frederikshavner Grillen, som ligger langs parken med tilhørende borde og stole. Hvis de unge bliver rastløse, er der mulighed for at de kan få brugt deres energi på legepladsen, som for nyligt er blevet renoveret, og som ligger centralt i parken, samtidig med at de ældre kan tage et spil petanque.

Om sommeren afholdes der ofte arrangementer til enhver smag i Plantagen, ofte på scene, herunder afholdelse af koncerter, grundlovsfester, mærketage og alsang.

Frederikshavns Sygehus

Sygehusenhed under Regionshospital Nordjylland

Er ulykken ude er der under en halv kilometer til Frederikshavns Sygehus, som har mange forskellige afdelinger og kompetencer indenfor behandling, herunder: ortopædkirurgi, anæstesiologi, gynækologi, urologi, sammedagskirurgi, varicekirurgi, billeddiagnostik, fysioterapi og genoptræning.

For mere information om Frederikshavns Sygehus og omkringliggende sygehuse kan du gå på: https://rhnordjylland.rn.dk

Palads 123

Charmerende Biograf

Hvis man er filmentusiast, så bør man helt klart kigge forbi den charmerende biograf Palads 123, som ligger ca. fem minutters gang fra Admiralgaarden. Stilen er gammeldags, mens udstyret er helt i top, hvilket giver en hyggelig stemning og samtidigt en optimal filmoplevelse.

For mere information om og bestilling ved Palads 123 kan du gå på: http://www.palads-teatret.dk

Frederikshavns Svømmehal

Svømning, Fitness og Wellness

Frederikshavns svømmehal ligger under en kilometer væk fra Admiralgaarden, og byder på 3 forskellige bassiner, herunder et bassin med 25m baner, et børnebassin, og et aktivitetsbassin. Yderligere er der også et babyhjørne med lavt vand og af andre faciliteter kan der nævnes wellness område og fitness faciliteter.

For mere information om Frederikshavns Svømmehal kan du gå på: https://www.svommehal.frederikshavn.dk

Gratis parkering

til alle beboere

Elevator

i alle opgange

Centralt beliggende

i Frederikshavn

Nabo til plantagen park

med petanque og legeplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få nyheder om blandt andet ledige lejligheder før alle andre